Afvalcontainers huren

Huur onze afvalcontainers en houd uw evenement schoon!

Bent u op zoek naar afvalcontainers voor uw evenement of festival? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Ruime hoeveelheid afvalcontainers te huur
  • Containers te huren in allerlei kleuren en maten
  • Afvalcontainers bij u voor de deur bezorgd en opgehaald
  • Afvalverwerking verhuurde containers mogelijk

Wij hebben voor ieder type evenement of festival geschikte afvalcontainers –en oplossingen te huur. Huren van een afvalcontainer? Neem contact met ons op.

Afvalcontainers op uw evenement

Onze afvalcontainers zijn in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Ons ruime assortiment aan diverse typen en maten afvalcontainers biedt voor ieder evenement of festival altijd een juiste oplossing. Als aanvulling op de verhuur van afvalcontainers op evenementen kunnen wij er eveneens zorg voor dragen dat het festival- en evenemententerrein voor, tijdens en na het evenement schoongehouden- en gemaakt wordt.

Verhuur afvalcontainers

Voor de organisatie is het afvalmanagement tegenwoordig niet meer weg te denken. Wij beseffen ons dat goed en hebben ons assortiment ten behoeve van de verhuur van afvalcontainers verder uitgebreid en hebben diverse soorten en maten afvalcontainers beschikbaar om te huren. Daarnaast hebben wij afvalcontainers ontwikkeld waarbij het scheidingsgedrag gestimuleerd wordt en afvalstromen aan de bron gescheiden worden aangeboden. De afvalcontainers zullen worden geleverd, geplaatst en weer worden opgehaald na het evenement. Al onze evenementen afvalcontainers verkeren in een goede staat en zijn een uitermate geschikte aanvulling op uw festival- en evenemententerrein.

Offerte voor verhuur afvalcontainers op uw evenement

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.