Afvaleiland huren

Afvaleilanden in meerdere kleuren, voorzien van uw eigen advertentie

Om het inzamelen van diverse afvalstromen te stimuleren én het proces voor bezoekers te vereenvoudigen leveren we afvaleilanden die in eigen beheer zijn ontwikkeld.

  • Stimuleren van afvalstromen
  • Grootte en samenstelling naar uw wens
  • Personaliseren met uw eigen advertentie
  • In verschillende kleuren leverbaar

Afvaleilanden huren

We bieden drie typen eilandtypes, geschikt voor twee, drie of zes afvalcontainers met een inhoud van 240 liter. U bepaalt zelf de grootte, samenstelling en de uitstraling van uw afvaleiland, waarbij u de keuze heeft uit diverse typen en gekleurde afvalcontainers. Desgewenst leveren we hierbij bijpassende 100% gerecyclede en recyclebare vuilniszakken, welke eveneens verkrijgbaar zijn in diverse soorten kleuren.  

Afvaleiland personaliseren

Afvaleilanden bieden u ook de mogelijkheid tot het plaatsen van advertentieborden, waarvan u de lay-out en tekst zelf bepaalt. Dit is ideaal voor thema-uitingen, reclamedoeleinden en sponsorvermeldingen.

Afvalscheiding op uw evenement met afvaleilanden

Onze opvallende afvaleilanden stimuleren bezoekers om het afval netjes en gescheiden aan te bieden in de containers. Zo wordt er milieubewust gehandeld en wordt hergebruik bevorderd.

Meerdere afvaleiland typen te huur

Afvaleiland type II

Afvaleiland type II is voorzien van twee 240 liter containers. Door de compacte uitvoering is dit type afvaleiland uitermate geschikt voor de inzameling van afval op uw evenement.   

Afvaleiland type III

Afvaleiland type III is voorzien van drie 240 liter containers. Dit type afvaleiland biedt u ruime mogelijkheden tot het tegelijk gescheiden inzamelen van verschillende afvalstromen op één inzamellocatie.   

Afvaleiland type VI

Afvaleiland type VI is voorzien van zes 240 liter containers en is uitermate geschikt voor de inzameling van afval op uw evenement en het tegelijk gescheiden inzamelen van verschillende afvalstromen.

Offerte voor verhuur afvaleilanden op uw evenement

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.