Beelen Nederland en CT Event Services bundelen de krachten “een win-win situatie pur sang”

Harderwijk | 21 december 2018 

Beelen Nederland heeft een meerderheidsbelang genomen in CT Event Services, zodat er een sterke combinatie ontstaat  om evenementenorganisaties  volledig  te  ontzorgen  wat  betreft  afvalmanagement-  en  verwerking. 
Beelen  Nederland  en  CT  Event  Services  hebben  beide  veel  ervaring  op  het  gebied  van  dienstverlening  in  de afvalketen. CT Event Services kan door de samenwerking verdere invulling geven aan de verduurzaming van de 
festivals en evenementen. 

Adriaan Vis (CEO Beelen Groep) “Het verwerven van het meerderheidsbelang in CT Event Services past volledig in onze ambitie om brede oplossingen op het gebied van afvalmanagement aan te bieden aan onze klanten. Het 
bundelen van de krachten brengt ons samen verder in onze strategie tot reduce, reuse en recycling van afval.” 
  
Mark van Beek (CEO CT Event Services) “Om de kwaliteit van onze dienstverlening nog meer te verhogen ben ik op zoek gegaan naar een combinatie waarbinnen dat mogelijk is. Beelen Nederland bleek een logische partner, omdat zij ons streven naar kwaliteit en continuïteit volledig onderschrijven. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in (duurzame)grondstoffen verwerking wat volledig aansluit op onze visie.” 

Over Beelen Nederland 
Beelen zamelt in geheel Nederland als totaalleverancier afval in. Beelen is in iedere branche actief met de meest uiteenlopende diensten en inzamelingsmiddelen. Het ingezamelde afval, wordt door Beelen middels innovatieve sorteer- en scheidingsinstallaties voor 99,45% direct verwerkt tot eind- of energieproduct.  Het afval wordt verwerkt tot hoogwaardige grondstoffen, bouwmaterialen, producten en  alternatieve brandstoffen.  Op deze wijze verwerkt Beelen het afval op een milieubewuste en verantwoorde wijze. Zo draagt Beelen bij aan een circulaire economie en een groene toekomst voor deze en nieuwe generaties. 

Over CT Event Services  
Jaarlijks vinden in Nederland zo’n achthonderd muziek- en dancefestivals, sport-, food - en andere evenementen plaats. Voor  een  groot aantal  daarvan levert CT Event Services een breed assortiment containers  en schoonmaakdiensten.  Wij streven  naar continuïteit en kwalitatief  hoogwaardige dienstverlening  aan onze klanten in de evenementensector. Met enthousiaste medewerkers en modern, milieuvriendelijk materiaal staan wij dag en nacht, zeven dagen per week garant voor een dienstverlening die aansluit op de wensen en eisen van de klanten. 

Contactgegevens:                                                                                        
Beelen Groep B.V.  
Contactpersoon: Adriaan Vis  
Telefoonnummer: +31(0)341 26 30 10  
Website: http://www.beelen.nl  

Contactgegevens:
CT Event Services 
Contactpersoon: Mark van Beek 
Telefoonnummer: +31(0)85 273 5050 
Website: http://www.cteventservices.nl

Geplaatst op 21/12/2018