Tomorrowland & Dreamville 2018

Elke zomer dansen honderdduizenden mensen op het Belgische Tomorrowland. Tomorrowland wordt gezien als het 'beste' Dancefestival ter wereld en stond dit jaar 2 weekenden (20 t/m 22 en 27 t/m 29 juli) lang in het teken van 'The Story of Planaxis'.

Op het festivalterrein van Tomorrowland plaatsten wij onze stijlvolle Waste Cups. Deze waren voor deze gelegenheid volledig opgemaakt in de huisstijl van Tomorrowland en stelden bezoekers in de gelegeheid om hun afval gescheiden in te zamelen. Naast onze Waste Cups hebben wij ook onze luxe, houten afvalbakken en peukenpiramides ingezet op het festivalterrein. 

Speciaal voor Tomorrowland hebben wij Lantaarnpaalbeugels ontwikkeld. Deze Lantaarnpaalbeugels zijn ingezet op alle aanlooproutes en in omliggende dorpen om de omgeving van het festival- en campingterreinen zoveel mogelijk vrij van afval te houden. 

Op Dreamville (het campingterrein van Tomorrowland, waar tienduizenden festivalbezoekers gedurende het festivalweekend verblijven) hebben wij volledige service verleend en onze inzamelmiddelen geplaatst. Met speciale dag- en nachtploegen waren wij 24 uur per dag aanwezig om het campingterrein tijdens het festival schoon te houden. Na het eerste festivalweekend hebben wij een tussenreiniging uitgevoerd op het campingterrein. In slechts 24 uur tijd heeft ons team ervoor gezorgd dat het terrein weer schoon opgeleverd kon worden voor het tweede festivalweekend. Een mooie prestatie waar wij erg trots op zijn! Na afloop van het tweede festivalweekend zorgen wij er uiteraard voor dat het campingterrein weer volledig schoon opgeleverd wordt. 

Het afval dat tijdens onze werkzaamheden vrij kwam, hebben wij gescheiden ingezameld zodat de volgende afvalstromen verwerkt kunnen worden: Papier/karton, PMD, Folie, Glas, GFT en Restafval.