Verhuur evenementen prullenbakken

Huur onze prullenbakken en houd uw evenement of festival schoon!

Heeft u prullenbakken nodig voor bijvoorbeeld een evenement of festival? Wij kunnen dit voor u verzorgen!

  • Ruim assortiment prullenbakken
  • Geschikt voor alle soorten afval
  • In eigen beheer ontworpen en geproduceerd
  • In verschillende kleuren leverbaar

Voor ieder type evenement of festival hebben wij geschikte prullen- en afvalbakken te huur. Huren van een prullenbak? Neem contact met ons op.

Prullenbakken op uw evenement

Al onze prullenbakken zijn in eigen beheer ontworpen speciaal voor evenementen en festivals. Door ons uitgebreide assortiment hebben wij altijd een juiste oplossing voor u beschikbaar! Naast de verhuur van evenementen prullenbakken kunnen wij ook de volledige afvalzorg voor u uit handen nemen. Zo zullen wij de prullenbakken voor u uitzetten op het festival- en evenemententerrein en kunnen de afvalverwerking, alsmede de reiniging van het evenemententerrein (voor, tijdens en na het evenement) voor u verzorgen.

Evenementen prullenbakken huren

Bij de verhuur van evenementen prullenbakken zult u volledig ontzorgt worden. Van de verhuur van de evenementen prullenbakken tot en met het transporteren en uitzetten/ophalen van de prullenbakken op het evenementen terrein, alsmede de verwerking van alle afvalstromen, wij kunnen dit voor u verzorgen! Al onze evenementen prullenbakken en afvaloplossingen verkeren in een goede staat en zijn een uitermate geschikte aanvulling op uw festival- en evenemententerrein.

Offerte voor verhuur prullenbakken op uw evenement

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.