Verhuur

Met een groot assortiment aan afvalcontainers en -oplossingen leveren wij voor elk type evenement een passend advies met bijbehorende inzamelmaterialen.

Houten afvalbakken

Voor een luxere uitstraling op uw evenement leveren wij zelf ontworpen steigerhouten afvalbakken met een mooie, trendy uitstraling.

Houten Duo afvalbakken

Deze Houten Duo afvalbak is uitermate geschikt voor het scheiden van afval in twee verschillende fracties en heeft een trendy uitstraling.

Peukenpiramides

Voor de rokers ontwierpen we de peukenpiramide, een eigentijdse asbak met steigerhout omkleed.

Afvaleilanden

Om het inzamelen van diverse afvalstromen te stimuleren én het proces voor bezoekers te vereenvoudigen leveren we afvaleilanden die in eigen beheer zijn ontwikkeld.

240 liter container

De 240 liter-rolcontainer is een van de kleinste varianten afvalbakken en dus zeer geschikt voor evenementen.

240 liter container special

De 240 liter-rolcontainer special is voorzien van een afgesloten deksel met een kleine, smalle opening.

660 liter container

De 660 liter rolcontainer is de op één na grootste variant afvalbak die wij verhuren en is zeer geschikt voor evenementen.

1100 liter container

De 1100 liter-rolcontainer is de grootste variant afvalbak die wij verhuren.

Waste Cups

De Waste Cup is een prachtige design afvalbak die volledig naar wens is aan te passen. een capaciteit van twee of drie keer 240 liter en mogelijkheden tot het scheiden van afvalstromen.

Tafelbeugels

In onze dienstverlening ontbreken de speciaal ontworpen tafelbeugels niet. Ze worden met een afvalzak direct aan de tafels bevestigd.

Ticketbeugels

Speciaal voor de toegangscontrole leveren we zelfontwikkelde ticketbeugels; ideaal voor kaartcontroleurs die hierin de gescande tickets kunnen deponeren.

Lantaarnpaalbeugels

Onze zelfontworpen lantaarnpaalbeugels zorgen ervoor dat afvalzakken direct bevestigd kunnen worden aan lantaarnpalen en andere soortgelijke hekwerken.

Wachtrijbeugels

Deze beugels zorgen ervoor dat afvalzakken gemakkelijk bevestigd kunnen worden aan hekwerken zoals bij wachtrijen.

Afvalgoals

Dat afval inzamelen ook leuk kan zijn, bewijzen de afvalgoals die we speciaal voor evenementen ontwierpen, bijvoorbeeld voor drankposten bij hardloopwedstrijden.

Gooolbakken

De Gooolbak is een luxere afvalcontainer waarmee verschillende afvalsoorten tegelijk kunnen worden ingezameld.

Afvalhaltes

Speciaal voor de aanlooproutes leveren wij afvalhaltes met het uiterlijk van een bushalte.

Afvalbaskets

Voor een actieve, speelse manier van inzamelen leveren wij afvalbaskets. Deze manier van (gescheiden) afval inzamelen stimuleert bezoekers het afval in de basket te gooien en niet op de grond.

Afvalemmers

Door het lichte gewicht van de afvalemmer en zijn brede inworp is deze afvalemmer zeer geschikt voor de inworp van  kleine en losse materialen en voedselresten.

RecyclePointer

Extra aandacht vestigen op afvallocaties die bezoekers op afstand attenderen op de inzamelingsmogelijkheden? Maak dan gebruik van onze opvallende, nieuw ontworpen RecyclePointer.

Afzetcontainers

Voor het bijeenbrengen van het ingezameld afval bieden wij open en gesloten afzetcontainers in diverse groottes: 10m3, 20m3 of 40m3.

Perscontainers

Voor de inzameling van het afval op de evenementen kunnen wij perscontainers voor u verzorgen. Hierin wordt het gesorteerde afval tot compacte hoeveelheden samengeperst, wat ruimte bespaart.

Klantgericht maatwerk

CT Event Services is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van afvalinzameling en afvalscheiding, waarbij we de standaardproducten en -diensten altijd een stap voor willen zijn. Omdat we ons realiseren dat ieder evenement uniek is en het publiek heel divers maakten en leverden we de afgelopen jaren voor veel evenementen producten of diensten op maat. En dat blijven we doen. Daarom gaan we graag met u om de tafel en bespreken alle opties om zo tot gerichte ideeën en mogelijkheden te komen die volledig aansluiten op uw wensen en eisen.